fredag 1. februar 2019

Flesh and Bones Forever. The History of Immortality (Book presentation)

This is a presentation and summary of all the chapters of my book Flesh and Bones. The History of Immortality, which was originally published in Norwegian by Cappelen Damm under the title Udødelighetens historie. So far it has been published also in Latvian, hopefully more languages to come.

This presentation can also be downloaded as a pdf at Academia.edu and ResearchGate.net.

2 kommentarer:

 1. Hej mine damer og herrer.
  Mit navn er Susan Benson, jeg er en långiver og også en finansiel konsulent. Hvis du har brug for økonomisk stabilitet, er jeg den rigtige person til at kontakte. Jeg låner ikke kun ud penge, jeg giver også økonomisk rådgivning til nogen. Min største prioritet er din økonomiske stabilitet, så send mig en besked, så er jeg til din tjeneste 24 timer i døgnet.

  Hvis du har et presserende behov for økonomisk forstærkning, jeg er den rigtige person til at kontakte, giver jeg al slags lån, hvad enten det er personligt lån, Erhvervslån eller du har brug for et lån af andre årsager, vil jeg råde dig til at kontakte min firma via {E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller Besked mig direkte på WhatsApp via: +447903159998} & Modtag et svar på et øjeblik.

  Mit firma er et omfattende finansielt servicefirma, der er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre din langsigtede økonomiske succes.

  Funktioner & fordel;
  ✓ Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
  ✓ Du kan låne fra 1.000 euro til 20 millioner euro
  ✓ Modtag dit lån inden for 24 timer.
  ✓ Betydelig rente på 3,0%
  ✓ Du får chancen for at vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentligt, månedligt eller årligt i en varighed på 1-30 år.
  ✓ Enkel online applikation.
  ✓ Personlig vejledning og ekspertise.
  √ Finansiel rådgivning

  Har du fundet det så svært at få et lån fra dine lokale banker eller andre finansielle institutter? Og du har været bekymret for, at du ikke kan få et lån? bekymre dig ikke mere, fordi mit firma har hjulpet en lang række personer og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden. Når du søger hos os, søger du hos en betroet virksomhed, der interesserer dig for dine finansieringsbehov. Du bliver taget hånd om gennem hele processen.

  For mere information om vores lånetilbud, bedes du sende os din låneanmodning via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com

  WhatsApp: +447903159998

  Når det kommer til finansiering, er vi den bedste mulighed lige nu. Foretag ikke en fejl ved at ignorere os. Kontakt os nu for at komme i gang.

  SvarSlett
 2. Hej allesammen,
  Jeg hedder hr. Rugare Sim. Jeg bor i Holland, og jeg er en glad mand i dag? og jeg fortalte mig selv, at enhver långiver, der redder mig og min familie fra vores dårlige situation, jeg vil henvise enhver person, der leder efter lån til ham, han gav lykke til mig og min familie, jeg havde brug for et lån på € 300.000,00 for at starte mit liv overalt, da jeg er en enlig far med 2 børn, jeg mødte denne ærlige og Allah frygter mandelånsudlåner, der hjælper mig med et lån på € 300.000,00, han er en Allah frygter mand, hvis du har brug for lån og du betaler lånet tilbage. Kontakt ham og fortæl ham, at (Hr., Rugare Sim) henviser dig til ham. Kontakt hr. Mohamed Careen via e-mail: (arabloanfirmserves@gmail.com)


  OPLYSNINGSSKEMA FOR LÅNINFORMATION
  Fornavn......
  Mellemnavn.....
  2) Køn: .........
  3) Nødvendigt lånebeløb: .........
  4) Lånetid: .........
  5) Land: .........
  6) Hjemmeadresse: .........
  7) Mobilnummer: .........
  8) E-mail-adresse ..........
  9) Månedlig indkomst: .....................
  10) Erhverv: ...........................
  11) Hvilket sted har du her om .....................
  Tak og bedste ønsker.
  E-mail arabloanfirmserves@gmail.com

  SvarSlett